Dan Evrope

Kot smo obljubili, smo tudi naredili! 9. maja, na dan Evrope, smo v treh etažah Šolskega centra Celje doživeli živahen utrip na stojnicah, ki so jih pripravili dijaki GL, SŠKER in SŠSMM.
 
Na stojnicah ste se lahko pomerili v kvizih, izpolnili anketo, informirali o različnih evropskih zadevah, pri igri Začuti Evropo družili z evropejci, na evrobotu iz naših delavnic poskusili v upravljanju robota, ki je v pozdrav pomahal s slovensko zastavo, ogledali razstavo Panjske končnice (2018 je leto evropske kulturne dediščine), udeležili delavnice aktivno državljanstvo, najbolj pa je pritegnila foto stojnica, kjer so se pred objektiv na različne načine pogumno postavili tudi učitelji. Nejeverni Tomaži kar hitro poglejte v fotogalerijo!
 
Za uspešnost stojnic gre zahvala evropejcem: Kaji Mejač, Matjažu Cepušu, Gašperju Stupanu, Ani Črešnar, Patricii Ramšak, Jonu Simoniču, Urški Zabukovnik, Oscarju Kovačiču, Marcelu Jančiču, Alexu Levičarju, Evi Marovt, Teji Arlič, Oskarju Kandaretu, Nejcu Gubenšku, Mitji Fijačku, Patriku Žabrlu, Lari Furman in Neji Skornšek.
 
Brez pomoči mentorjev tudi tokrat ni šlo, na pomoč so priskočili pred, med in po dogodku. Iskreno zahvalo tokrat namenjamo Mateju Vebru, Davidu Korošcu, Mateji Zorko Pavšar, Alenu Pavšarju, Peri Kunst in Srečku Drakslerju.
 
Mentorica Šole ambasadorke
Evropskega parlamenta
Suzana Slana

Nazaj