Obvestilo maturantom – maturantski ples.

Čas nezadržno beži in že čez štiri mesece se boste veselili najbolj slavnostnega večera v letošnjem šolskem letu!
 
Maturantski ples bo v petek, 25. 1. 2019.
 
Začetek plesnih vaj je v petek, 5. oktobra 2018, ob 14.15 v telovadnici Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko, na Ljubljanski 17. Za vse tiste, ki ne boste mogli hoditi na petkove vaje (bivanje v dijaškem domu, neugodne prometne povezave, treningi, glasbena šola itd.) podatek, da je en termin vaj že v četrtek, 4. 10. 2018, prav tako ob 14.15 (sicer za šoli SŠKER in SŠSDL).
Idealno bi bilo, da bi do takrat že imeli soplesalko/soplesalca. V tem primeru pridita skupaj.
 
Vse tiste, ki še niste našli svojega plesnega partnerja, prav tako vabimo, da se udeležite uvodnih plesnih vaj, saj boste podrobneje obveščeni o njihovem poteku.
 
Cena plesnih vaj je 30 evrov, plesni tečaj pa morata plačati oba, najkasneje do 1. 11. 2018, na Plesnem valu. V primeru, da plešete z nekom, ki je tudi sam v zaključnem letniku ene izmed srednjih šol, na katerih maturantski program vodi Plesni val in je tečaj plačal preko svoje šole, tečaj plačate samo zase.
 
Plesne vaje bodo v začetku enkrat tedensko, in sicer ob petkih. Plesna šola bo določila še sobotni termin.
 
Že zdaj razmišljajte o tem, koliko ljudi boste povabili na ples. Letošnje cene maturantske vstopnice še nimamo, verjetno pa vam bo koristil podatek, da je bila lanska vstopnica 17 evrov, cena menija (če so se zanj odločili) pa 9 evrov. Maturantom, ki so plačali plesne vaje, ter njihovim plesnim partnerjem maturantske vstopnice ni potrebno plačati.
 
Vse nadaljnje informacije o plesu boste dobili  pri svojih predstavnikih (referentih) za maturantski ples oz. našli na oglasni deski in spletnih straneh šole.
 
 
   Lucija Bratina Pešec,
 organizatorica maturantskega plesa

 

Nazaj