Obvestilo o strokovnih ekskurzijah

Zaradi informativnega dne bodo imeli nekateri oddelki v petek, 9. 2. 2018, strokovno ekskurzijo.
 
Dijaki oddelkov S-2. a in S-2. b bodo obiskali podjetji  SIP Šempeter in Kronoterm v Trnavi. Odhod avtobusa izpred Šolskega centra Celje je ob 8.30, predvidena vrnitev v Celje je okrog 13. ure. Cena ekskurzije znaša 3 evre. Razredna blagajnika denar na avtobusu oddata spremljevalcem. Prijavljeni dijaki malico prevzamejo po 8. uri v jedilnici.
 
Spremljevalci: S-2. a: T. Igrišnik, B. Zdovc; S-2. b: A. Glušič, B. Kampošek
 
 
Dijaki oddelkov M-1. f in S-1. g si bodo ogledali podjetje GKN Driveline v Zrečah in obiskali Center vesoljskih tehnologij v Vitanju. Odhod avtobusa izpred Šolskega centra Celje je ob 7.40, predvidena vrnitev v Celje je okrog 13. ure. Cena ekskurzije znaša 10 evrov. Razredna blagajnika denar skupaj s seznamom do srede, 7. 2., oddata v tajništvu šole. Prijavljeni dijaki malico prevzamejo ob 7.25 v jedilnici.
 
Spremljevalci: M-1. f: L. Bratina Pešec, L. Leskovšek; S-1. g: J. Prezelj, H. Fižuleto
 
 
Dijaki oddelka M-2. c bodo obiskali Pivovarno Laško in podjetje ETI Izlake, ki je eno izmed vodilnih proizvajalcev stikalne tehnike z inovativno avtomatizirano proizvodnjo.
Odhod avtobusa izpred Šolskega centra Celje je ob 8.20, predvidena vrnitev v Celje je okrog 14. ure. Cena ekskurzije znaša 10,5 evra. Razredni blagajnik denar skupaj s seznamom do srede, 7. 2., odda v tajništvo. Prijavljeni dijaki malico prevzamejo ob 8. uri v jedilnici.
 
Spremljevalca: T. Hrovatič, M. Bevc
 
 
 
 

Nazaj