Športna dogajanja ob zaključku leta

Nestrpno smo pričakovali vsakoletne športne igre, ki so v nogometu prinesle preobrat. Nekako navajeni smo, da v nogometu strojniki premagajo mehatronike, a letos smo dočakali spremembo. Z odločilnim zadetkom za mehatronike je Andraž Mikulić priigral zmago mehatronikom.

Prvo tekmo so odigrali strojniki proti mehatronikom, rezultat je bil 9 : 3. V drugi tekmi so se pomerili mehatroniki z medijci, rezultat je bil 2 : 1, in isti rezultat je mehatronikom na zadnji tekmi s strojniki prinesel prehodni pokal.

Za medijce so brcali:

Klemen Repnik, Nik Kramer, Valentin Fišer, Kristjan Toplak, Amadej Podkrižnik, Jošt Velovšek, Jan Zavratner, Anže Podpečan, Staš Belej, Žiga Rajh in Primož But.

Ekipo strojnikov so sestavljali:

Žiga Pesjak, Luka Krumpak, Mario Purnat, Luka Kovačič, Janoš Šanca, Žiga Vodišek, Miha Turnšek, Ardit Vezaj, Rok Posteržin, Timon Pliberšek, Matic Jančič, Tomi Gobec

Za zmago so igrali mehatroniki:

David Žuraj, Žan Sotošek, Tilen Debeljak, Aljaž Rogl, Žiga Jelen, Andraž Mikulić, Domen Sevnik, Primož Koprivc, Jan Hrovat, Aleš Rosenstein, Lovro Majer, Jan Kodelič

V sosednji telovadnici pa se je odvijal odbojkarski dvoboj med učitelji in dijakinjami. Ker so učiteljice vse leto pridno trenirale, so uspele svoj rezultat nekoliko izboljšati, vsekakor pa je zmaga pripadla dijakinjam. Premoč mladosti se je pokazala tudi na tekmi z mešanimi ekipami.

 

Za odlično organizirane športne igre gre zahvala aktivu učiteljev športne vzgoje.

Suzana Slana

 

 

Nazaj