Tekmovanje “Ekokviz”

Spoštovani dijaki!
 
 
Projekt »Ekokviz« je tekmovanje, ki je namenjeno vsem dijakom naše šole, predvsem pa dijakom vseh slovenskih srednjih šol, ki so vključene v projekt 
 
V letošnjem gradivu Ekokviz za srednje šole se  boste dijaki v gradivu URE in OVE spoznali z vsebinami učinkovite rabe energije, načine učinkovite izrabe energetskih sredstev in novostmi na področju obnovljivih virov.
 
V drugem gradivu Trajnostna mobilnost so predstavljeni različni pogledi na mobilnost, spremembi vzorcev vedenja, ki lahko vplivajo na rešitev vprašanj o tem, kako naj bo mobilnost človeka čim bolj trajna in čim bolj uporabna za vsakdanje potrebe posameznika. 

V gradivo Gozdovi in Alpski svet boste dijaki spoznavali lepote in značilnosti slovenskih gozdov, alpskega sveta in biodiverziteto.

 
Šolsko tekmovanje bo potekalo 13. 12.  2017 ob 13.00  uri na ŠCC, državno tekmovanje pa 3. 2. 2018  na Botehniškem centru Naklo.
 
Želim, da se tekmovanja udeležite v čim večjem številu, zato vabim vse tiste, ki vas tovrstne vsebine zanimajo, predvsem pa tiste, ki vam je mar za okolje in trajnostni razvoj.
 
Za prijave in vse dodatne informacije sem vam na voljo v kabinetu D-26 ali na e-poštnem naslovu: lidija.leskovsek@sc-celje.si
 
 
Lidija Leskovšek

 

Nazaj