Bernie Bezenšek – prejemnik kristalnega celjskega grba za izjemne študijske uspehe

Da so dijaki Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije po končanem srednješolskem izobraževanju izjemno uspešni, dokazuje tudi nekdanji dijak Bernie Bezenšek.

Bernie Bezenšek je na Srednji šoli za strojništvo, mehatroniko in medije zaključil šolanje leta 2013 kot zlati maturant in se tako kot prvi vpisal v Zlato knjigo naše šole. Bil je vesten, zanesljiv, vedoželjen in prizadeven dijak, radi povedo profesorji, ki so ga poučevali. Redno se je udeleževal tudi tekmovanj iz matematike in osvojil kar nekaj državnih zlatih priznanj ter sodeloval pri raziskovalnih dejavnostih.

11. aprila 2019 mu bo župan podelil najvišje priznanje Mestne občine Celje, in sicer kristalni celjski grb za odličnost v celotnem študijskem obdobju, za uspehe na različnih področjih in kot spodbudo za nadaljnje delo.

V četrtek, 14. 3. 2019, nas je ponovno obiskal na naši šoli, kjer je potekalo snemanje in fotografiranje za slovesnost ob prazniku občine. Seveda pa sta lahko tudi naša dijaka izvedla in posnela intervju, ki si ga boste lahko ogledali na VITV, in tako izvedeli, kakšni spomini ga vežejo na srednješolska leta, kaj mu je pripomoglo udejstvovanje na različnih področjih kasneje pri študiju, s čim zanimivim se ukvarja v prostem času, kakšne načrte ima za prihodnost, kaj svetuje sedanjim dijakom …

Na Srednji šoli za strojništvo, mehatroniko in medije smo ponosni na uspehe naših dijakov, zato Berniu Bezenšku želimo še naprej mnogo kreativnosti, raziskovanja, vedoželjnosti, poti in ciljev.

Tadeja Kolman

Nazaj