Maturantski ples 2017

Maturantski ples bo v petek, 27. 1. 2017.
 
Začetek plesnih vaj je v petek, 7. oktobra 2016, ob 14.30 v Celjskem domu. Idealno bi bilo, da bi do takrat že imeli soplesalko/soplesalca. V tem primeru pridita skupaj.
 
Vse tiste, ki še niste našli svojega plesnega partnerja, prav tako vabimo, da se udeležite uvodnih plesnih vaj, saj boste podrobneje obveščeni o njihovem poteku.
 
Cena plesnih vaj je 30 evrov, plesni tečaj pa morata plačati oba, najkasneje do 1. 11. 2016, na Plesnem valu. V primeru, da plešete z nekom, ki je tudi sam v zaključnem letniku ene izmed srednjih šol, na katerih maturantski program vodi Plesni val in je tečaj plačal preko svoje šole, tečaj plačate samo zase.
 
Plesne vaje bodo v začetku enkrat tedensko, in sicer ob petkih, od 14.30 do 16.00 v Celjskem domu. V primeru, da takrat ne bi mogli hoditi na vaje, smo s plesno šolo določili še sobotni termin (od 17.00 do 18.30) in torkov (14.30 -16.00), oba na Plesnem valu.
 
Že zdaj razmišljajte o tem, koliko ljudi boste povabili na ples. Letošnje cene maturantske vstopnice še nimamo, verjetno pa vam bo koristil podatek, da je bila lanska vstopnica 18 evrov, cena menija (če so se zanj odločili) pa 9 evrov. Maturantom, ki so plačali plesne vaje, ter njihovim plesnim partnerjem maturantske vstopnice ni potrebno plačati.
 
V tem tednu vas bom obiskala v razredu in vam prinesla sezname, v katere boste vpisali ime in priimek, razred in šolo soplesalca/-ke. Informativno pa še število kart za goste, ki bi jih radi povabili.
 
Vse nadaljnje informacije o plesu boste dobili pri svojih referentih, oziroma našli na oglasni deski in spletnih straneh šole.
 
 
  Lucija Bratina Pešec,
 organizatorica maturantskega plesa

Nazaj