V ponedeljek, 30. 5. 2022, si boste dijaki oddelkov S-1. g, M-1. f, S-2. a, S-2. b, S-3. a in S-3. b ob 9.30 v Cineplexxu ogledali filmsko predstavo. Dijaki oddelkov S-2. a, S-2. b, S-3. a in S-3. b imate pred odhodom razredno uro, nato pa greste s spremljevalnim učiteljem v kino.

Dijaki oddelkov M-1. f in S-1. g se z učiteljem srečate v avli Šolskega centra Celje ob 8.50.

Učitelji spremljajo dijake od šole do Planeta Tuš in preverijo prisotnost. Skupaj si ogledate film. Prijavljeni dijaki malico prevzamete po 1. šolski uri v jedilnici. 

ODHOD IZPRED ŠOLE OB 8.50, PREDSTAVA OB 9.30 v Cineplexxu

 

Tokrat smo izbrali ameriški film Pes, za katerega pravijo, da je film z velikim srcem in pristnim humorjem, v katerem bo užival prav vsak gledalec od začetka do konca.

Razredni blagajniki poberete po 3,5 evra in denar skupaj s seznamom dijakov oddate v C-5 Niki Pratneker do petka, 27. 5. 2022. Ogled predstave je obvezna interesna dejavnost. Po koncu predstave odidete domov oz. na sprejem za najboljše dijake.  Nakup vstopnice v kinu ni mogoč. Na blagajni boste lahko kupili nekatere prigrizke po nižji (»šolski«) ceni. Vnos hrane in pijače, ki ni kupljena na blagajni Cineplexxa, ni dovoljen.

 

Oddelek Prostor za RU 1. šolsko uro Razrednik in spremljevalni učitelj
M-1. f / M. Bevc, M. Marinšek
S-1. g  / H. Fižuleto, G. Grat
S-2. a C-03 S. Brečko, D. Hohler
S-2. b C-04 A.Ferlež, D. Kunej
S-3. a C-22 S. T. Ribič, R. Zupanc
S-3. b A-41 M. Amon, M. Rajh

Mojca Drev, pomočnica ravnateljice

Skip to content