Prijava k interesnim dejavnostim – prosta izbira

Obveščamo dijake vseh oddelkov nezaključnega letnika, da se morajo do četrtka, 15. 9. 2016, prijaviti k interesni dejavnosti – prosta izbira. Ponudba interesnih dejavnosti je objavljena na naši spletni strani pod naslovom O šoli. Prijava poteka samo elektronsko – preko spletne učilnice.
 
Postopek prijave:
Prijavite se na spletni strani naše šole, v levem meniju kliknite na Spletna učilnica in si ustvarite račun. Ko ustvarjate račun, vpišite pod “Ime” priimek in ime, pod “priimek” pa razred.
 
Primer:
Naslov e-pošte:                        janko.rihter@sc-celje.si
E-pošta (ponovno):                   janko.rihter@sc-celje.si
Ime:                                        Rihter Janko
Priimek:                                  M-2c
Mesto/kraj:                             Celje
Država:                                   SLO (izberete iz ponujenih držav)
 
 
Ko zaključite s prijavo, dobite na elektronski naslov povezavo, na katero kliknete in s tem aktivirate svoj račun. Pri naslednjem obisku spletne učilnice poiščite predmet interesne dejavnosti in se odločite za eno.
 
Prijave bodo možne od 9. 9. do 15. 9. 2016, nato se ta predmet zapre. Spremembe niso možne (vsaj na spletu ne), zato dobro preglejte ponudbo interesnih dejavnosti (tudi na spletni strani) in se odločite za tisto, ki vam najbolj ustreza. Za več informacij  o dejavnosti se lahko obrnete na mentorje. Elektronsko se je mogoče prijaviti le k eni dejavnosti. Če jih želite izbrati več, se morate prijaviti pri organizatorici interesnih dejavnosti Mojci Drev Uranjek, kjer dobite tudi dodatne informacije  (mojca.drev.uranjek@sc-celje.si). Za gledališki abonma se boste prijavili pri učiteljicah slovenščine.
 
Vaš račun v spletni učilnici lahko koristite tudi za druge predmete, ki vam jih učitelji ponujajo (v tem primeru je potreben ključ za dostop, ki vam ga pove učitelj).
 
Hkrati obveščamo dijake, ki aktivno sodelujejo v športnem ali kulturnem društvu oz. klubu ali v prostovoljni humanitarni dejavnosti, da bodo lahko uveljavljali priznavanje prostoizbirnih interesnih dejavnosti, o čemer bo odločal razrednik. Predlagamo, da se z razrednikom vnaprej pogovorijo o ustreznosti dejavnosti.
 
Prvo srečanje dijakov in mentorjev bo v sredo, 28. 9. 2016, 8. šolsko uro. Razpored bo objavljen do 26. 9. 2016.
 
 
 
 
 
Mojca Drev Uranjek, Igor Lah,                                                                Ludvik Aškerc,
pomočnika ravnatelja                                                                                       ravnatelj

 

Nazaj