SVEČANO SPREJELI ODLIČNE MEHATRONIKE IN MENTORJA

V soboto, 13. 7. 2019,  sta se vrnili s svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2019, ki je bilo letos v od 2. do 8. julija v avstralskem Sydneyju, ekipi naših odličnih mehatronikov s svojima mentorjema.

Po 28 urah vožnje iz Avstralije so bili utrujeni, vendar so se razveselili sprejema, ki smo jim ga pripravili. Ponosni smo jih pričakali skupaj s starši, učitelji in sošolci pred Šolskim centrom Celje in jim čestitali za izvrsten dosežek. Uvrstiti se na svetovno prvenstvo v robotiki  je velik dosežek, doseči 3. mesto in se postaviti z reševalnimi roboti ob bok Kitajcem in Američanom pa odličen dosežek.

Na sprejemu smo podelili štirim maturantom tudi spričevala poklicne mature, ki se svečane podelitve niso mogli udeležiti zaradi tekmovanja. Trije med njimi so bili namreč zlati maturantje.

Iskrene čestitke Florjanu Plohlu,  Žanu Marinšku, Tomažu Rejcu Zagožnu in Marcelu Urankarju, ki jim želimo, da pridobljeno znanje in izkušnje čim bolje uporabijo bodisi na trgu dela, pri študiju ali v življenju.

Čestitke izrekamo tudi Jaši Samcu, Jakobu Kolencu in Martinu Močniku ter mentorjema mag. Mateju Vebru in Milošu Bevcu.

Zagotovo so tovrstni uspehi naših dijakov in njihovih mentorjev spodbuda tako za učitelje in dijake kot tudi za vse mlade, ki razmišljajo o svoji nadaljnji poklicni poti – pridobiti zanimiva tehniška znanja, ki jih trg dela zelo potrebuje.

Prispevek RTV SLO si lahko ogledate naslednji povezavi.

 

Ravnateljica

Simona Črep

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazaj