Inovativnost in ustvarjalnost za mlade

Izobraževalni  center Štore je v sodelovanju s podjetjem Štore Steel letos že enajstič zapovrstjo za dijake Šolskega centra Celje pripravil tridnevno interaktivno delavnico INOVATIVNOST IN USTVARJALNOST ZA MLADE.

Delavnica je za udeležence brezplačna in je prispevek podjetja ŠTORE STEEL k razvoju inovativnosti in kreativnosti med mladimi.

Delavnica je potekala od 29. do 31. januarja 2020 v Izobraževalnem centru Štore. Udeležili so se je tudi trije naši dijaki, in sicer Alen Knez iz S-3. a, Žan Mauer iz S-3. b in Luka Rušnik iz M-3. c.

Srečali so se z zahtevnimi nalogami in kompleksnimi postopki, a so mnoge težave uspeli rešiti ob mentorjevi podpori in dodatni razlag Največji vtis sta nanje naredila ogled in predstavitev proizvodnje ter mentor dr. Miha Kovačič s svojim širokim znanjem in bogatimi izkušnjami ter pripravljenostjo pomagati v vsakem trenutku.

Pomembno je njihovo spoznanje, da si bodo morali v življenju nabrati še veliko izkušenj in nenehno širiti svoje znanje, pa tudi to, da se strokovnjaki v gospodarstvu srečujejo s problemi, ki zahtevajo več mesecev ali celo več let trdega dela.

 

 

 

 

 

 

 

 

Šolska svetovalna delavka Pera Kunst

 

Nazaj