Literarna ekskurzija za dijake oddelkov: S-2. a in S-2. b in M-2. c

Obveščamo dijake oddelkov: S-2. a, S-2. b in M-2. c, da boste v četrtek, 18. 4. 2024, obiskali Dolenjsko: samostan v Stični, zbirko Toneta Pavčka in Lojzeta Slaka v Mirni Peči in Novo mesto. Odhod avtobusa je z avtobusne postaje Glazija ob 7.00, prihod okoli 19. ure. Dijaki se na postaji zberete 10 minut prej, ob 6.40 prijavljeni prevzamete malico v šolski jedilnici. Dogovorjene stroške razredni blagajnik poravna pri profesorici slovenščine.

Udeležba na ekskurziji je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti.

Vodja: Damjana Hohler

Spremljevalci: S-2. a: Damjana Hohler, Lucija Mandl

S-2. b: Dragomira Kunej, Terezija Igrišnik

M-2. c: Maja Lesjak, Jaka Došler

 

Strokovna ekskurzija za dijake oddelkov: M-2. d in M-2. e

Obveščamo dijake oddelkov: M-2. d, in M-2. e, da boste v četrtek in v petek, 18. in 19.  4. 2024, imeli strokovno ekskurzijo v Nemčijo, ogledali si boste München in preživeli dan v studiih Bavaria Filmstadt, kjer boste imeli filmsko delavnico. Ogledali si boste Allianz Areno, BMW Welt in Olimpijski park.

Odhod avtobusa je s parkirišča na Vrunčevi (nasproti I. OŠ) ob 2.00, prihod 19. 4. 2024 okoli 23. ure. Dijaki se na parkirišču zberete 15 minut prej.

Dijaki se od malice odjavite. Za hrano poskrbite sami (hrana iz nahrbtnika). Pred odhodom na ekskurzijo preverite veljavnost osebnega dokumenta, ki ga boste imeli s sabo. Uredite si zdravstveno zavarovanje za tujino in imejte s sabo zdravstveno izkaznico za tujino.

Udeležba na ekskurziji je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti.

Vodji: Natalija Talan Fošnarič,  Andreja Vinko Markovič

Spremljevalke:

M-2. d: Natalija Talan Fošnarič, Mateja Zorko Pavšar

M-2. e: Andreja Vinko Markovič, Mihaela Remic

 

Strokovna ekskurzija za dijake oddelkov S-1. k in S-2. k

Obveščamo dijake oddelkov: S-1. k in S-2. k, da boste v četrtek, 18. 4. 2024, obiskali Muzej vojaške zgodovine Pivka in Ljubljano. Dijaki se pred Šolskim centrom Celje zberete ob 6.45. Odhod avtobusa z avtobusne postaje Glazija je ob 7.00. Prijavljeni dijaki ob 6.30 prevzamete  malico v jedilnici. V Celje se boste vrnili okrog 15. ure.

Udeležba na ekskurziji je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti. Prispevek dijaka je 6 €. Razredna blagajnika pobereta denar in ga skupaj s seznamom do torka, 16. 4. 2024, oddata Niki Pratneker v C-05.

Vodji: Bojan Hrovat in Boštjan Jančič

Spremljevalci:

S-1. k: Bojan Hrovat, Domen Stropnik

S-2. k: Boštjan Jančič

 

Ekologija in stroka za dijake oddelkov M-1. f in S-1. g

Obveščamo dijake 1. letnika poklicno-tehniškega izobraževanja, da boste v četrtek, 18. 4. 2024, obiskali Toplarno Celje in RCERO Bukovžlak.

Dijaki oddelka S-1. g se ob 7.05 zberete pred glavnim vhodom ŠCC, odhod je 7.10. Skupaj s spremljevalcema greste peš do Toplarne Celje, sledi malica in nadaljevanje poti do podjetja RCERO Bukovžlak.

Dijaki oddelka M-1. f se zberete pred glavnim vhodom ŠCC ob 7.40. Ob 7.45 odidete skupaj s spremljevalcema peš na ogled Toplarne Celje in nadaljujete pot do Bukovžlaka, kjer se oddelka združita in si skupaj ogledata podjetje RCERO.

Povratek obeh skupin pred Šolski center Celje je okrog 13. ure.

Udeležba na ekskurziji je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti. Prijavljeni dijaki 10 minut pred odhodom prevzamete malico v šolski jedilnici. Ostali dijaki si malico in vodo prinesite s sabo. Primerno se oblecite in obujte.

Vodja: Gašper Grat

Spremljevalci: M-1. f: Gašper Grat, Peter Peršič

S-1. g: Gregor Brežnik, Hrvoje Fižuleto

Mojca Drev,

pomočnica ravnateljice

Skip to content