Gledališče nas spremlja na vsakem koraku v naših življenjih. Vsak nosi v sebi igralske sposobnosti, saj smo že po naravi sistema dani v različne družbene vloge. Preko odkrivanja samega sebe in raziskovanja giba v prostoru lahko začnemo obvladovati različne življenjske situacije na odru in v osebnem življenju. Še najlepše je, če to odkrivamo preko igre v varnem okolju.

Mladinski center Celje tako 15. marca ob 13.00 uri organizira gledališke delavnice, kjer bomo spoznavali drug drugega in gib v prostoru. Čaka nas torej ogromno igre, preko katere bomo odkrivali, kdo smo in kaj vse nam nudi naša kreativnost izražanja. Predvsem pa bomo preko vsega naštetega urili svoje igralske sposobnosti

Delavnico bo vodil igralec in režiser Miha Slapnik. Miha se z gledališčem ukvarja že vrsto let. Sprva mu je bil bolj domač oder in je kot igralec nastopil v mnogih amaterskih gledaliških predstavah. V zadnjih letih pa se bolj posveča režiji. Je mentor več amaterskih gledališkim skupinam od osnovnošolskih, srednješolskih kot tudi odraslih.

Delavnice so namenjene vsem, ki jih zanima gledališče in odkrivanje samega sebe na odru. Delavnice so brezplačne, v kolikor bi koga zanimalo je potrebna predhodna prijava na taja.rihtarsic@mc-celje.si.

 

Vljudno vabljeni!

Za več informacij se lahko oglasite tudi v pisarni šolske svetovalne službe v D-22a.

Manca Zorko, šolska svetovalna delavka

Skip to content