Nestrpno smo pričakovali novoletne športne igre. Nekako navajeni smo, da v nogometu strojniki premagajo mehatronike in medijce. Tudi letos je bilo tako. Po vseh zmagah so slavili strojniki.Prvo tekmo so odigrali strojniki proti medijcem, rezultat je bil 5:0. V drugi tekmi so se pomerili mehatroniki z medijci, rezultat je bil 4:3. Na zadnji tekmi so strojniki premagali mehatronike z rezultatom 8:2.

Za medijce so igrali:

Teo Plank, Blaž Šumlak, Nik Bračun, Erik Goršek, Žan Lah Koštomaj, Nik Srebočan,  Juš Koprivnik, Anže Dorič, Vid Vozelj in Tim Vengošt.

Ekipo strojnikov so sestavljali:

Nikola Ilinčič, Benjamin Jelen Ramšak, Filip Frece, Adam Marcen, Haris Kahvedžič

Patric Held, Ermal Memaj, Armando Beganovič in Lovro Štahl.

V ekipi mehatronikov so bili:

Tadej Dimec, Janin Peterak, Luka Mladenović, Valentin Gostečnik, Tim Potočnik, Anej Požun Kožel, Žiga Deželak Škoberne, Gašper Grmelj.

 

V sosednji telovadnici pa se je odvijal odbojkarski dvoboj med učitelji in dijaki. Pomerile so se tri ekipe. Ekipa učiteljev, ekipa 1. in 2. letnikov in ekipa 3. in 4. letnikov.

Ekipa 3. in 4. letnikov, ki so jo sestavljali dijaki Sara Krajnc, Ester Kovše, Kaja Andrejc, Livia Štakne, Lan Orožim, Martin Lavbič, Leon Pirc in Ahmer Valentić je premagala obe ekipi in zabeležila novoletno zmago. Kljub borbeni igri, je ekipa učiteljev morala zmago prepustiti ekipi 1. in 2. letnikov, za katero so se borili dijaki Ema Škruba, Naya Mazej, Janja Švab, Vid Poiškruh, Lovro Šinkovec, Žan Muhovic, Gašper Pernovšek in Anže Koleš.

Vsem nastopajočim in navijačem se za borbeno igro in odlično vzdušje zahvaljujemo.

Aktiv učiteljev ŠVZ

Skip to content