Nestrpno smo pričakovali vsakoletne športne igre, ko so dijaki cel čas igre nestrpni in polni pričakovanja. Nekako smo navajeni, da v nogometu strojniki premagajo mehatronike in medijce, kar se je letos ponovno zgodilo.

Prvo tekmo so odigrali strojniki proti mehatronikom, rezultat je bil 3:2. V drugi tekmi so se pomerili mehatroniki z medijci, rezultat je bil 5:2, tekma pa zelo napeta, saj so medijci pokazali odlično obrambo. Zadnja tekma je potekala med medijci in strojniki, z rezultatom 4:8. Slavili so strojniki, ki so odšli domov s pokalom.

Za strojnike so se borili: Haris Kahvedžič (S-3. h), Patric Held (S-3. h), Nikola Ilinčić (S-4. b), Ermal Memaj (S-2. k) in Tijan Zorko (S-2. i).

Za mehatronike so igrali: Janin Petrak (M-3. f), Luka Mladenović (M-3. c), Vid Cesarec (M-3. f), Nino Šepic (M-3. f), Valentin Gostečnik (M-3. f), Matej Verzegnassi  (M-3. f) in Tadej Dimec (M-3. f).

Za medijce so igrali: Toni Turnšek (M-1. d), Tim Vengust (M-3. d), Lan Kolar (M-1. d), Bine Šmit (M-3. e), Luka Krmčar (M-1. e), Emanuel Selim (M-3. e) in Lukas Kosta Gavrilovski (M-3. e).

 

V sosednji telovadnici pa se je odvijal odbojkarski turnir letošnje leto prvič med strojniki, mehatroniki in medijci. Za konec pa se je pomerila tudi ekipa profesorjev proti šolski ekipi dijakinj.

Prvo mesto tekmovanja so si priigrali mehatroniki, ki so turnir zaključili brez poraza.

Za dijake so igrali: Žan Muhovic (M-3. c), Leon Pikš (M-3. c), Matija Slapšak (M-4. c), Jon Jurčenko (M-1. c), Domen Prauhart (M-1. c), Darjan Kolšek (M-2. f) in Jure Kokol (M-4. c).

Za strojnike so se borili: Lovro Šinkovec (S-3. b), Leon Pirc (S-4. a), Gašper Pernovšek (S-2. a), Tim Čakš (S-4. a), Lovro Štahl (S-4. a), Jaša Ježovnik (S-3. a), Alex Novak (S-4. a), Lukas Vodišek (S-3. a) in Tilen Grobelnik S-3. b).

Medijce so zastopali: Žan Mlinar (M-4. e), Livia Štakne (M-4. e), Vid Frim (M-4. e), Matic Preložnik (M-4. e), Žiga Marš (M-4. e), Aleš Koleš (M-3. d), Ema Škruba (M-3. d) in Naj Strnišnik (M-3. d).

Vsem tekmovalcem čestitamo za sodelovanje in borbeno igro.

 

Aktiv ŠVZ

 

Skip to content