Obveščamo vas, da si bomo v sredo, 21. 12. 2022, ob 11.30 v  Cineplexxu v Planetu Tuš ogledali filmsko predstavo.  

Izbrali smo dokumentarni film 2017 v katerem režiser Goran Vojnović gledalce popelje v zakulisje evropskega košarkarskega prvenstva, na katerem je naša zlata reprezentanca s srčnostjo, z vztrajnostjo in s prijateljstvom dosegla neverjetno zmago in se zapisala v zgodovino. 2017 ni le film o športu, ampak tudi zgodba o moštvu, kolektivnem duhu in moči skupnosti. 

ODHOD IZPRED ŠOLE OB 10.50, PREDSTAVA OB 11.30 V PLANETU TUŠ 

Pred odhodom je pouk po urniku, oddelki malicate kot običajno, spremembe so navedene v preglednici. Učitelji spremljajo dijake od šole do Planeta Tuš in preverijo prisotnost. Skupaj si ogledate film. Po končanem filmu odidete domov.

Cena vstopnice je 3,90 €. Razredni blagajnik pobere denar in ga skupaj s seznamom odda v tajništvo C-5 Niki Pratneker na Lavi ali pomočnici ravnateljice na Kosovelovi do torka, 20. 12. 2022. Spremembe števila vstopnic za oddelek sporočite v tajništvo v sredo, 21. 12. 2022, do 9. ure, kasneje vračilo denarja ni možno. V kinu nakup vstopnice ni mogoč.

Dijake prosimo, da se primerno obnašate in ne zapuščate dvorane pred koncem predstave. Vnos hrane in pijače, ki ni kupljena na blagajni kina, ni dovoljen. Udeležba je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti. Oddelki in spremljevalci se posedete v dvorane po razporedu, ki je na tej povezavi.

 

 

Pomočnica ravnateljice Mojca Drev                                                                                                      Ravnateljica  Simona Črep

 

Skip to content