Ogled odbojkarske tekme – liga prvakov

Slovenski prvaki v odbojki ACH Volley Ljubljana so dobili tekmece v najelitnejšem evropskem tekmovanju. V skupinskem delu se bodo pomerili z ruskimi prvaki Kuzbass Kemerovo, nemškimi prvaki Berlin Recycling Volleys in še z eno kakovostno rusko ekipo, ki je v lanski sezoni v eni izmed najmočnejših državnih lig osvojila tretje mesto – Fakel Novy Urengoy.

Vsi dijaki, ki se zanimate za odbojko in bi radi kakšno tekmo videli tudi v živo, ste vabljeni, da si ogledate tekmo med ACH Volley in Fakel Novy Urengoy iz Rusije, ki bo v sredo, 19. februarja 2020, ob 18. uri v dvorani Tivoli. Odhod avtobusa izpred ŠCC je ob 16. uri, prihod v Celje predvidoma okrog 22. ure.

Prijavite se lahko osebno pri profesorju Petru Peršiču (kabinet ŠVZ-A) na Lavi in pri pomočnici ravnateljice Mojci Drev Uranjek na Kosovelovi do petka, 7. 2. 2020. Ob prijavi plačate prispevek za prevoz, ki znaša 10 €.

Število mest je omejeno.

 

Peter Peršič,                                                                                                                                                  Simona Črep,

organizator                                                                                                                                                    ravnateljica                            

Nazaj