Spoštovani starši!

V torek, 19. 1. 2021, ob 17. 30 boste imeli v skladu z Letnim delovnim načrtom starši dijakov vseh oddelkov, razen M-3. f in S-3. g, roditeljski sestanek.

Starši dijakov zaključnega letnika programa strojni tehnik, tehnik mehatronike in medijski tehnik boste pred tem ob 16. 30 imeli predavanje z naslovom Kam po končani srednji šoli, ki ga bo izvedla svetovalna delavka Pera Kunst.

Starši dijakov S-3. h boste predavanje Pere Kunst o nadaljevanju izobraževanja imeli ob 18. uri.

Obe dejavnosti bosta potekali na daljavo v spletnem okolju MS Teams. Na e-pošto svojega otroka boste prejeli dve povabili. Gospa Kunst vas bo povabila na predavanje ob 16. 30, starše oddelka S-3. h ob 18. uri,  razrednik pa ob 17. 30 na roditeljski sestanek. S klikom na »Pridružite se srečanju v aplikaciji Microsoft Teams« se boste lahko udeležili obeh dogodkov.

Po roditeljskem sestanku bodo potekale individualne govorilne ure v spletnem okolju MS Teams ali po telefonu. Prosimo, da po e-pošti najavite udeležbo na govorilni uri razredniku najkasneje do torka, 19. 1. 2021, do 8. ure. Razrednik vam bo sporočil, kdaj ste razporejeni na govorilno uro.

Dopoldanske govorilne ure potekajo po ustaljenem razporedu, objavljenem na šolski spletni strani pod zavihkom INFO. Z razrednikom in drugimi učitelji stopite v stik po elektronski pošti.

Svetovalni delavki sta dosegljivi vsak dan od 8. do 15. ure tudi po telefonu: ga. Pera Kunst (03 428 58 49), ga. Mateja Zorko Pavšar (03 425 37 52).

Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje in se veselimo sodelovanja z vami.

Ravnateljica Simona Črep

Skip to content