V torek, 22. 9. 2020, smo zlatim maturantom generacije 2020 pripravili slovesnost, na kateri smo posebej obeležili izvrstno opravljen zrelostni izpit 26 dijakov in dijakinj Šolskega centra Celje. Postali so namreč zlati maturantje.

Ponosni smo, da je med njimi 12 zlatih maturantov – strojnih tehnikov in tehnikov mehatronike – eden med njimi pa ni samo zlat, ampak je diamanten.

Zlatnik Zlatarne Celje, ki so ga prejeli najboljši maturantje v svoji generaciji, bo tako spomin na srednješolska leta in spodbuda za nadaljnje uspehe v izobraževanju in na delovnem mestu.

Zlati strojni tehniki:

Marko Skale, Jure Tojnko, Dejan Zorenč in Marko Žvegler, Mihael Arčan, Kristjan Marič in Jaka Zamrnik ter Žan Jurkošek.

 Zlati tehniki mehatronike:

Nik Berčnik, Lanart Marovt in Jaša Samec ter diamantni Uroš Kukovič, ki je dosegel na poklicni maturi vse točke.

Iz leve proti desni: ravnateljica Simona Črep, Nik Berčnik, Dejan Zorenč, Marko Žvegler, Mihael Arčan, Jaša Samec in direktor Igor Dosedla; čepijo: Uroš Kukovič, Jure Tojnko, Marko Skale, Kristjan Marič in Žan Jurkošek

 

 

Program so pripravili dijaki Srednje šole za kemijo, elektrotehniko in računalništvo pod mentorstvom Tjaše Verdev in dr. Anite Laznik ter Mojstri glasbenega ustvarjanja pod mentorstvom Metke Jagodič Pogačar. Z veseljem smo prisluhnili interpretaciji dveh skladb – Leon Bridges: RIVER in Louane: JE VOLE. 

Zlati strojniki in mehatroniki, Iskrene čestitke in vse dobro v življenju!

Ravnateljica

Simona Črep

Skip to content