DIJAKI PRVIH LETNIKOV ZAKLJUČILI ŠOLSKO LETO MALO DRUGAČE

Dijaki prvih letnikov smo v torek, 22. maja, pustili torbe veselo doma in se udeležili šolskega projekta v okviru interesnih dejavnosti z naslovom Na srednji šoli je kul. Najprej smo si z razredniki ogledali kratek film o samozavesti, potem pa so na to temo na šoli potekale razne dejavnosti. Med drugim smo govorili tudi o šolskem kodeksu sožitja, ki določa šolska pravila in pravila obnašanja ter pravila medsebojnega spoštovanja. Šli smo tudi na sprehod v naravo in dan na ta način uspešno zaključili. Prejeli pa smo tudi priznanja za prizadevno delo z naslovom Fazanček.

Tudi naslednji dan nam ni bilo dolgčas. Ob 7. uri smo se z avtobusi odpravili na pot proti kampu Menina. Tam so nas čakale razne aktivnosti. Igrali smo odbojko, se sprehajali, se kopali in šli v adrenalinski park. Izlet je bil zelo uspešen, saj nam je pomagal pri spoznavanju novih ljudi in medsebojnem druženju med različnimi razredi na naši šoli. Nadihali smo se svežega zraka in z mislimi odtavali od vseh šolskih skrbi in obveznosti, na nek način pa je bil to tudi pravi začetek poletnih počitnic.

V četrtek, 24. maja, smo prejeli spričevala in tudi uradno zaključili šolsko leto, nekateri bolj, drugi manj uspešno. 

David Germadnik, tehnik mehatronike: »Zadnji dnevi so se mi zdeli zelo zanimivi, saj so bili drugačni od ostalih šolskih dni. Nismo samo sedeli v klopeh, bili smo v naravi. Ta sprememba se mi je zdela zelo prijetna!«

Patrik Završek, M-1. c

Nazaj