ZIMSKI ŠPORTNI DAN, torek, 26. 1.2021

Spoštovani dijaki!

Pred nami je 2. športni dan, tokrat zimski. Zapadlo je ravno toliko snega, da se lahko malo posvetimo zimskim radostim. Športni dan, ki bo v torek, 26. 1. 2021, se začne ob 8.00 in traja do 13. ure. Izberete si eno izmed nalog, jo dokumentirate s slikovnim gradivom ali aplikacijo (Strava ali Sport tracker) in pošljete predstavniku razreda. Predstavnik razreda mora gradivo urediti tako, da v dokument MS Word prilepi dokaze vseh dijakov enega razreda in Wordovo datoteko pošlje do 20. ure prof. Jaki Došlerju na e-naslov: jaka.dosler@sc-celje.si.  

 

Naloge:

  1. ZMOREM vsaj 10.000 korakov

Vsak dijak si naloži aplikacijo, ki šteje korake, in napravi vsaj 10.000 korakov. V to aktivnost lahko povabite tudi starše, dedke, babice, prijatelje, razrednike, učitelje, ki vas poučujejo, in vaše kužke.

  1. SMUČANJE ALI DESKANJE na domačem ali bližnjem hribu

Če imate možnost, vzemite smuči ali desko in pot pod noge. Aktivnost opravljajte vsaj 1,5 ure. Dokumentirajte s slikovnim gradivom ali filmom.

  1. TEK NA SMUČEH, KRPLJANJE, HOKEJ, SANKANJE …

Vse te aktivnosti naj trajajo vsaj 1,5 ure. Dokumentirajte s slikovnim gradivom ali filmom.

  1. POHOD NA HRIB

Pohod mora trajati vsaj tri ure. Pri hoji pa bodite previdni, predvsem če hodite po snegu. Dokumentirajte s slikovnim gradivom ali filmom. 

  1. PREHODITE POLOVICO MARATONA (21 km)

S pomočjo aplikacije prehodite 21 km. Dokazno gradivo posredujte predstavniku razreda.

ŽELIMO VAM OBILO ZABAVE IN UŽITKA NA ZIMSKEM ŠPORTNEM DNEVU.

 

Skip to content