IND – ADRENALIN

Obveščam vas, da bomo v programu IND- ADRENALIN, obiskali smučišče Monte Lusari/Tarvisio   (Višarje –Trbiž)  v Italiji predvidoma konec januarja ali v začetku februarja. Točen datum bo znan nekaj dni prej, glede na vremensko napoved.

Smučišče Monte Lusari/Tarvisio se nahaja na nadmorski višini 760 m do 1760 m. Ni največje smučišče, vendar ima 24 km prog in je med slovenskimi smučarji zelo priljubljeno, ker je blizu meje in cenovno zelo ugodno. Smučišče je od Trbiža oddaljen približno 3 kilometre in se imenuje Višarje. Na vrh poznane romarske poti vas pripelje kabinska žičnica, navzdol pa vas čaka 4-kilometrska, precej zahtevna proga, ki je ne priporočamo smučarjem začetnikom. Za dobre smučarje pa proga predstavlja odlično smuko, po kateri vas bodo noge na koncu precej pekle. Če dodamo, da so na tej progi v smuku in superveleslalomu tekmovale svetovne smučarske zvezde s Tino Maze na čelu, potem veste, da proga ni lahka. Označena je z rdečo, pa bi bila deloma lahko tudi s črno.

Cena celodnevne smučarke vozovnice s skupinskim nezgodnim zavarovanjem in prevozom za poln avtobus bo predvidoma 24€.

Poimenski seznam za razred in denar odda razrednik ali blagajnik v D25 Bojanu.Klakočerju najkasneje do 24.  januarja oz. do zapolnitve avtobusa, zato pohitite.

Za dodatna vprašanja se obrnite v D25, g. Bojanu Klakočerju.

Nazaj