Celje, 12. 7. 2021 

Obvestilo 

 

URADNE URE TAJNIŠTVA (Pot na Lavo 22)

V času od 8. 7. do 31. 8. 2021 bodo uradne ure vsak torek in četrtek od 8. do 10. ure,

 

PUD – PREVZEM SPRIČEVALA

Vse dijake, ki ste opravili praktično usposabljanje z delom (PUD) pri delodajalcih, obveščamo, da lahko prevzamete spričevalo pri svojem razredniku. Pred tem je potrebno dostaviti potrdilo o opravljenem PUD-u, in sicer osebno razredniku oz. po pošti, kar načeloma storijo podjetja sama. 

Spričevala lahko prevzamete:

v ponedeljek, 23. 8. 2021, po posebnem razporedu (glej spletno stran šole), vendar je potrebno dostaviti potrdilo do petka, 20. 8. 2021, do 10. ure.

Zadnji rok za dostavo potrdila o opravljenem PUD-u razredniku je petek, 27. 8. 2021. Takrat boste prejeli tudi spričevalo. 

 

VPISNICA V VIŠJI LETNIK

Vsi dijaki, ki napredujete v višji letnik, morate oddati razredniku ob prevzemu spričevala vpisnico, ki ste jo že prejeli. Če vpisnice nimate, jo najdete na povezavi.  Prosim, natisnite obrazec in ga izpolnite. Mladoletnim dijakom podpišejo vpisnico tudi starši.

 

POTRDILO O VPISU

Potrdilo o vpisu za šolsko leto 2021/2022 boste lahko prejeli avgusta 2021. Potrdilo o vpisu potrebujete samo še za kadrovsko štipendijo. Kdor ga bo potreboval, ga bo naročil pri razredniku. Prevzeli ga boste v tajništvu pri ge. Pungartnik ali pa vam ga bo poslala na vaš e-naslov. 

 

ŠOLSKA PREHRANA – PRIJAVNI OBRAZEC

Kdor bo imel v naslednjem šolskem letu v šoli malico – topel obrok, se mora nanjo prijaviti. Tudi ta obrazec ste že prejeli in ga oddajte razredniku – obrazec. V primeru, da ste mladoletni, ga podpišejo starši. 

 

UČBENIŠKI SKLAD – IZPOSOJA UČBENIKOV

Če kdo še ni oddal e-naročilnice za izposojo učbenikov v naslednjem šolskem letu, lahko to napravi do 14. 8. 2021 na naslednji e-povezavi: http://knj.sc-celje.si/ucbeniski-sklad/ucbeniski-sklad-smm/

Položnice boste prejeli na dom po pošti. Rok plačila je  26. 8. 2021. 

 

SUBVENCIONIRAN PREVOZ

Za subvencioniran prevoz ne potrebujete več niti žiga šole niti vam ni potrebno priložiti potrdila o vpisu, saj so podatki o vašem statusu od lanskega leta dostopni vsem prevoznikom. Oddati morate obrazec, in sicer osebno ali elektronsko. Vse informacije so dostopne na naslednji povezavi: https://e-uprava.gov.si/podrocja/izobrazevanje-kultura/visoka-in-visja-sola/subvencionirana-vozovnica.html.

 

 

Ravnateljica

Simona Črep

                                                                                                                                     

Skip to content