Spoštovani dijakinje in dijaki! 

Šolsko leto se počasi bliža koncu, vendar je potrebno urediti pred počitnicami oz. pred začetkom novega šolskega leta še določene obveznosti, povezane z različno dokumentacijo. Vljudno vas prosimo za sodelovanje.

 

URADNE URE TAJNIŠTVA (Pot na Lavo 22)

V času od 4. 7. do 31. 8. 2022 bodo uradne ure vsak torek in četrtek od 8. do 10. ure; od 14. 7. do 29. 7. 2022 ni uradnih ur.

PUD – PREVZEM SPRIČEVALA

Vse dijake, ki ste opravili praktično usposabljanje z delom (PUD) pri delodajalcih, obveščamo, da lahko prevzamete spričevalo pri svojem razredniku. Pred tem je potrebno dostaviti potrdilo o opravljenem PUD-u, in sicer osebno razredniku oz. po pošti, kar načeloma storijo podjetja sama. 

Spričevala lahko prevzamete:

    1. v petek, 24. 6. 2022, ob 8. uri po posebnem razporedu (glej spletno stran šole), vendar je potrebno dostaviti potrdilo oz. sporočiti razredniku, da boste prevzeli spričevalo, do četrtka, 23. 6. 2022, do 10. ure;
    2. v ponedeljek, 27. 6. 2022, v dogovoru z razrednikom;
    3. v petek, 1. 7. 2022, predvidoma ob 11. uri vendar je potrebno dostaviti potrdilo oz. sporočiti razredniku, da boste prevzeli spričevalo, do četrtka, 30. 6. 2022, do 10. ure;
    4. v ponedeljek, 22. 8. 2022, po posebnem razporedu (glej spletno stran šole), vendar je potrebno dostaviti potrdilo do petka, 19.8. 2022, do 10. ure.

Zadnji rok za dostavo potrdila o opravljenem PUD-u razredniku je petek, 26. 8. 2022. Takrat boste prejeli tudi spričevalo. 

VPISNICA V VIŠJI LETNIK

Vsi dijaki, ki napredujete v višji letnik, morate oddati razredniku ob prevzemu spričevala vpisnico, ki ste jo že prejeli. Če vpisnice nimate, jo najdete na naslednji povezavi. Prosim, natisnite obrazec in ga izpolnite. Mladoletnim dijakom podpišejo vpisnico tudi starši.

POTRDILO O VPISU

Potrdilo o vpisu za šolsko leto 2022/2023 boste lahko prejeli avgusta 2022. Potrdilo o vpisu potrebujete samo še za kadrovsko štipendijo. Kdor ga bo potreboval, ga lahko naroči po e-pošti Sonji Pungartnik na e-naslov: sonja.pungartnik@sc-celje.si . Potrdilo boste lahko prevzeli osebno v času uradnih ur v tajništvu šole pri Sonji Pungartnik ali pa vam ga bo poslala na vaš e-naslov. 

ŠOLSKA PREHRANA – PRIJAVNI OBRAZEC

Kdor bo imel v naslednjem šolskem letu v šoli malico – topel obrok, se mora nanjo prijaviti. Tudi ta obrazec ste že prejeli in ga oddajte razredniku. V primeru, da ste mladoletni, ga podpišejo starši. Obrazec je na povezavi.

UČBENIŠKI SKLAD – IZPOSOJA UČBENIKOV

Če kdo še ni oddal e-naročilnice za izposojo učbenikov v naslednjem šolskem letu, lahko to napravi do 24. 6. 2022 na naslednji e-povezavi: http://knj.sc-celje.si/ucbeniski-sklad/ucbeniski-sklad-smm/

Položnice boste prejeli na dom po pošti do 15. 8. 2022. Rok plačila je  26. 8. 2022. 

SUBVENCIONIRAN PREVOZ

Za subvencioniran prevoz ne potrebujete več niti žiga šole niti vam ni potrebno priložiti potrdila o vpisu, saj so podatki o vašem statusu dostopni vsem prevoznikom. Oddati morate obrazec, in sicer osebno ali elektronsko. Vse informacije so dostopne na naslednji povezavi: https://e-uprava.gov.si/podrocja/izobrazevanje-kultura/visoka-in-visja-sola/subvencionirana-vozovnica.html

NAMERA ZA PONAVLJANJE LETNIKA

V primeru, da niste uspešno opravili letnika in želite letnik ponavljati, je potrebno oddati izpolnjen obrazec, ki je dostopen na naslednji povezavi. Obrazec morate oddati svetovalni službi najkasneje do ponedeljka, 22. 8. 2022.

 

Želimo vam uspešen zaključek šolskega leta in prijetne počitnice.

Ravnateljica

Simona Črep

Skip to content