Naravoslovno-ekološki dan za dijake oddelkov: S-2. a in S-2. b in M-2. c

Obveščamo dijake oddelkov S-2. a in S-2. b, da boste v petek, 17. 2. 2023, imeli naravoslovno-ekološki dan. Obiskali boste GEN-i Svet energije Krško in si ogledali Hidroelektrarno Brežice.

Odhod avtobusa izpred ŠCC je ob 8.00. Dijaki se zberete 10 minut prej. V Celje se boste vrnili med 15. in 15.30. Prijavljeni dijaki ob 7.30 prevzamete malico v jedilnici. Cena ekskurzije je 15 €, razredni blagajnik pobere denar in ga skupaj s seznamom do srede, 15. 2. 2023, odda Niki Pratneker v C-05.

Udeležba na ekskurziji je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti. S sabo imejte malico in vodo. Primerno se oblecite in obujte.

Vodja: Bojan Klakočer

Spremljevalci: S-2. a: Jože Prezelj, Jaka Došler

                          S-2. b: Lovro Grilanc, Bojan Klakočer

Dijaki oddelka M-2. c boste v petek, 17. 2. 2023, obiskali podjetji Pivovarna Laško in Cajhen d. o. o. v Laškem, kamor boste odšli z vlakom. Zbor na Železniški postaji Celje je ob 9. uri. Odhod vlaka ob 9.28. Prijavljeni dijaki ob 8.30 prevzamete malico v jedilnici. V Celje se boste vrnili okrog 14. ure. Povratna vozovnica znaša 3,80 € in si jo dijaki, ki nimate veljavne vozovnice, kupite sami na postaji. Ogleda sta ob 10. in ob 12. uri.

Udeležba na ekskurziji je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti. S sabo imejte malico in vodo. Primerno se oblecite in obujte.

Vodja: Brigita Renner

Spremljevalki: Brigita Renner, Edvard Došler

 

Naravoslovni dan za dijake oddelka S-1. k

Dijaki oddelka S-1. k boste v petek, 17. 2. 2023, imeli naravoslovni dan. Peš boste obiskali podjetje Simbio. Zbor dijakov je ob 8.00 pred ŠCC. Prijavljeni dijaki ob 7.30 prevzamete malico v jedilnici.

Udeležba na je obvezna, saj gre za načrtovane interesne dejavnosti. S sabo imejte malico in vodo. Primerno se oblecite in obujte.

Vodja: mag. Veronika Hribar

Spremljevalki: Živa Rizmal, mag. Veronika Hribar

 

Mojca Drev,

pomočnica ravnateljice

Skip to content