Začetek plesnih vaj bo v

petek, 4. oktobra 2019, ob 14. 00 v telovadnici

Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko, na Ljubljanski 17.

 

Za vse tiste, ki ne boste mogli hoditi na petkove vaje (bivanje v dijaškem domu, neugodne prometne povezave, treningi, glasbena šola …) se lahko pridružite vajam, ki jih bo imela SŠ KER in SŠ SDL, in sicer v četrtek, 3. 10. 2019 ob 14. 30. GIM Lava bo imela plesne vaje tudi ob petkih, ob 15. 30 in se lahko pridružite tudi njihovim vajam, sploh pa je to priporočljivo za dijake, ki imajo soplesalke iz te šole.

Rezervni termin plesnih vaj pa bo v soboto ob 17. 00 uri na lokaciji plesne šole Plesni val.

Plesne vaje bo izvajal plesni učitelj plesne šole Plesni val iz Celja in bodo trajale uro in pol.

Vi tisti, ki že imate soplesalca/soplesalko pridita na vaje skupaj. Vse tiste, ki še niste našli soplesalca/soplesalke, pa prav tako vabimo, da se udeležite uvodnih plesnih vaj, kjer si boste imeli priložnost poiskati plesnega partnerja med ostalimi, ki ga še tudi nimajo. Na uvodnih plesnih vajah boste tudi podrobneje obveščeni o njihovem poteku.

 

Cena plesnih vaj je 20 evrov.

V primeru kombinacije parov maturantov iz različnih srednjih šol le-ti plačajo plesne vaje samo na šoli, ki jo obiskujejo. Maturantje torej plesne vaje plačajo le enkrat, udeležujejo pa se lahko plesnih vaj naše šole in šole soplesalke/soplesalca.

Dijakom nižjih letnikov naše šole, ki so soplesalci/soplesalke ni potrebno plačati plesnih vaj (kupijo le kartico Plesnega vala za 1€). Vsi ostali zunanji plesalci plačajo plesne vaje.

V primeru sestave plesnih parov v ožjem družinskem krogu (bratje, sestre), plača tečaj le eden.

Plesne vaje morate plačati do 15. 11. 2019, na blagajni plesne šole Plesni val, Trg Celjskih knezov 8, Celje.

Do srede, 2. 10. 2019 mi prosim sporočite kakršne koli spremembe glede podatkov, ki ste mi jih posredovali do sedaj (udeležba na plesu, udeležba na plesnih vajah, število gostov). Po tem datumu bom te podatke upoštevala kot dokončne, saj jih potrebujemo za organizacijo dogodka.

Maturantom, ki boste plačali plesne vaje in vašim plesnim partnerjem maturantske vstopnice ni potrebno plačati.

V primeru kakršnihkoli vprašanj ali nejasnosti me lahko referent poišče v kabinetu D-29 na lokaciji Lava, mi pošlje mail ali me pokliče.  

Vse nadaljnje informacije o plesu boste našli na spletni oglasni deski.

 

Pera Kunst,

organizatorica maturantskega plesa

 

Skip to content