Obvestilo za vse dijake

Spoštovani dijakinje in dijaki, cenjeni razredniki! 

Šolsko leto se počasi bliža koncu, vendar je potrebno urediti pred začetkom novega šolskega leta še določene obveznosti, povezane z različno dokumentacijo. Vljudno vas prosim za sodelovanje.

PUD – PREVZEM SPRIČEVALA

Vse dijake, ki ste opravili praktično usposabljanje z delom (PUD) pri delodajalcih, obveščamo, da lahko prevzamete spričevalo pri svojem razredniku. Pred tem je potrebno dostaviti potrdilo o opravljenem PUD-u, in sicer osebno razredniku oz. po pošti.

V primeru, da vam delodajalec odpove opravljanja PUD-a kljub predhodnemu dogovoru, vas prosimo, da le-to nemudoma sporočite organizatorju PUD-a.

Delitev spričeval tistim, ki jih še niste prejeli,  bo v petek, 21. 8. 2020, po posebnem razporedu (glej spletno stran šole), vendar je potrebno dostaviti potrdilo do četrtka, 20. 8. 2020, do 12. ure.

Zadnji rok za dostavo potrdila o opravljenem PUD-u razredniku je četrtek, 27. 8. 2020. Takrat boste prejeli tudi spričevalo.

 

PROŠNJA ZA PONAVLJANJE LETNIKA

Prošnjo za ponavljanje letnika je potrebno oddati svetovalnima delavkama Peri Kunst (strojništvo in mehatronika) ali Mateji Zorko Pavšar (medijska tehnika) do četrtka, 20. 8. 2020.

 

VPISNICA V VIŠJI LETNIK IN POTRDILO O VPISU

Vsi dijaki, ki napredujete v višji letnik, morate oddati vpisnico razredniku. Obrazec je objavljen na  povezavi. Prosim, natisnite ga in izpolnite. Mladoletnim dijakom podpišejo vpisnico tudi starši. Podpis polnoletnih dijakov zadostuje. Vpisnico oddajte razredniku ob prevzemu spričevala. Takrat boste lahko prejeli tudi potrdilo o vpisu.

 

ŠOLSKA PREHRANA – PRIJAVNI OBRAZEC

Kdor bo imel v naslednjem šolskem letu v šoli malico – topel obrok, se mora nanjo prijaviti. Obrazec, ki ga boste oddali razredniku ob prejemu spričevala, je objavljen na povezavi. Prosim, natisnite ga in izpolnite. Tudi da obrazec podpišejo starši v primeru, da ste mladoletni.

 

UČBENIŠKI SKLAD – IZPOSOJA UČBENIKOV

Če kdo še ni oddal e-naročilnice za izposojo učbenikov v naslednjem šolskem letu, lahko le-to napravi do 24. 6. 2020 na naslednji e-povezavi: http://knj.sc-celje.si/ucbeniski-sklad/ucbeniski-sklad-smm/

 

SUBVENCIONIRAN PREVOZ

Obrazec za subvencioniran prevoz boste prejeli pri razredniku ob prejemu spričevala. Pred tem je potrebno oddati vpisnico.

 

POPRAVNI IN DOPOLNILNI IZPITI – jesenski rok

Razpored popravnih in dopolnilnih izpitov bo objavljen na spletni strani šole 3. 8. 2020. Popravni in dopolnilni izpiti bodo potekali 18., 19. in 20. 8. 2020. 

POKLICNA MATURA IN ZAKLJUČNI IZPIT – jesenski rok – glej koledar na šolski spletni strani.

Želimo vam prijetne počitnice.

 

Ravnateljica

Simona Črep

                                                                                                                                     

 

Nazaj