Ponedeljkov glasbeni in športni program

Obveščamo dijake in učitelje, da bo ponedeljek, 23. decembra 2019, že nekoliko praznično obarvan.  Redni pouk bo potekal do 4. šolske ure, ob 11.00 bo v telovadnici božično-novoletni glasbeni program in nagovor gospe ravnateljice. Ob 11.30 pa bo tradicionalni turnir v nogometu med strojniki, mehatroniki in medijci ter odbojkarska tekma med dijakinjami in učitelji.

Dijake v telovadnico pripelje učitelj 4. ure ali razrednik, ki z njimi spremlja program. Dijaki se 4. uro zberete v učilnici ali v avli (tisti, ki imajo 4. uro malico) in greste skupaj z učiteljem 4. ure ali z razrednikom v telovadnico po naslednjem razporedu: dijaki 1. in 2. letnika ob 10.45 (parter), dijaki 3. in 4. letnika ob 10.55 (tribuna). Prosimo, dosledno upoštevajte navodila, da se izognemo preveliki gneči na hodniku pred telovadnico.

Prisotnost na dejavnostih je za vse obvezna. Dijaki ne smejo odhajati predčasno, za to poskrbijo razredniki  in spremljevalni učitelji.

Vabimo vas, da soustvarite prijetno praznično vzdušje in navijate za svoje favorite.

 

Pomočnica ravnateljice                                                                                                       Ravnateljica             

Mojca Drev Uranjek                                                                                                            Simona Črep

 

Nazaj