Mladi upi je projekt  Zavoda Vse bo v redu in Zavrovalnice Triglav, d. d., ki finančno podpira mlade nadarjene športnike, kulturnike in znanstvenike. K sodelovanju vabijo mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati in imajo skupaj s svojim mentorjem oz. trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih. Ponosni smo, da je komisija v ožji krog finalistov je uvrstila tudi atletinjo Tio Tanjo Živko.

Tia Tanja je dijakinja 3. letnika programa medijski tehnik na naši šoli. Na videz je neopazna in mila, a v sebi  skriva neverjetno moč, ognjevitost, vztrajnost in ljubezen do atletike. Tia Tanja Živko z železno voljo in predanostjo premika meje in niza zmage. V naslednjem letu jo čaka preskok v višjo kategorijo in več nastopov v mednarodni konkurenci, zato bo potrebovala finančno podporo.

Pomagajmo ji do finančne podpore z dnevnim glasovanjem, ki traja od 6. 12. od 15.00 do 13. 12. 2023 na. Predstavitev Tie Tanje in njenih dosežkov ter glasovanje:

https://www.mladi-upi.si/kandidati/2023/predstavitev/tia-tanja-zivko

Glasujete lahko tudi na Facebooku, Instagramu in s SMS. Vsak lahko glasuje enkrat na dan – vsak dan.

Simona Črep, ravnateljica

Skip to content