Še ne veš, kaj boš vpisal na tiste tri črtice za izbiro fakultete? Nisi prepričan, kaj je tisto »pravo« zate? Brez skrbi, vsi smo bili pred leti na istem. 

In prav zato smo se letos Mepijevci študenti znova odločili za predstavitev fakultet in različnih študijskih smeri v obliki krajših predstavitev iz prve roke – v eni uri boš lahko podrobneje spoznal/a tri študijske smeri po tvoji izbiri.  

Zavod MEPI in Društvo GAHA Slovenija vabita vse dijake 3. in 4. letnikov, da se nam pridružite na kratkih predstavitvah študijskih smeri, ki jih bomo predstavili študentke in študenti, saj smo bili nedolgo nazaj tudi sami na tvojem mestu. 

Vabimo te, da se nam pridružiš na MEPI karierni izvidnici, ki bo potekala v četrtek, 18. januarja 2024, s pričetkom ob 18. uri na ZOOM-u, in sicer v okviru Kariernega tedna Mreže KROJ. 

Kaj boš izvedel/a na dogodku?

Skozi sproščene in neformalne predstavitve bomo: 

·        predstavili študijsko smer, 

·        zaupali vse aktualne govorice in novice o fakultetah, 

·        predstavili možnosti študija v tujini in 

·        odgovorili na vsa druga vprašanja, ki se ti vrtijo po glavi in ti s tem morda pomagali pri izbiri nadaljnje izobraževalne poti in vsega, kar paše zraven.  

Dogodek bo dostopen preko spletne povezave. Število mest je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava najkasneje do petka, 12. januarja 2024.  

PRIJAVI SE TUKAJ   

 V videu prisluhni organizatorjem – Zlatim Mepijevcem!

 Poleg študijskih smeri pa bomo načeli tudi teme študentskih bonov, študentskega dela, priložnosti za udejstvovanja ob in po študiju in vse, kar pride v paketu. Vse predstavitve bomo za vas pripravili mladi, ki klopi fakultet trenutno drgnemo sami, tako da bodo vse informacije, ki jih prejmete na dogodku sveže in iz prve roke, predstavitve pa potekajo ob neformalnem duhu s kupom dobrih zgodb in dogodivščin, iskrenimi izkušnjami in nasveti, da se boste lahko čim bolje odločili, katere fakse obiskati na informativnem dnevu in za katere se na koncu tudi odločiti. 

Skip to content