»Iz uspehov rastejo novi uspehi.« 

(John Jakes) 

V sredo, 21. 6. 2023, smo na Srednji šoli za strojništvo, mehatroniko in medije dijakom S-2. k, S-3. g, S-3. h in M-3.f svečano podelili spričevala zaključnega izpita. S tem smo ovekovečili zaključek nižje-poklicnega in srednje poklicnega srednješolskega izobraževanja in pridobljene nazive: pomočnik v tehnoloških procesih, mehatronik operater, oblikovalec kovin – orodjar in inštalater strojnih inštalacij.

Spričevalo zaključnega izpita s pohvalo so prejeli: Rok Rožencvet, Sebastjan Sikovšek in Miha Vodišek iz S-2. k; Luka Daničič in Nik Gobec iz M-3. f, Lovro Ključevšek in Žiga Krajnc iz S-3. h.

Na prireditvi je bilo sporočenih veliko lepih in vzpodbudnih besed, med katerimi je nanesla beseda o poti, ki so jo dijaki že prehodili, o poti, ki jih je pripeljala do naziva, ki pomeni nove možnosti za nadaljnjo šolanje, kariero in inovativnost v različnih delovnih okoljih.

Prireditev je povezovala Tjaša Pavc iz M-1. e, prireditev pa so povzdignili in jo v slavnostnem duhu tudi zaključili glasbeniki: Ema Iršič, Enej Romih, Jure Kropec in Mark Obreza, ki so pridno trenirali pod budnim ušesom profesorice glasbe Metke Jagodič Pogačar.

Skip to content