Sprejem zlatih maturantov in odličnih s pohvalo

 V četrtek, 23. 9. 2021, je bil v amfiteatru  pred šolo sprejem zlatih maturantov in odličnih s pohvalo na zaključnem izpitu generacije 2021. Dijake in skorajšnje študente so nagovorili ravnatelji šol in direktor Šolskega centra Celje.

Na Srednji šoli za strojništvo, mehatroniko in medije smo v šolskem letu 2020/2021 imeli kar 18 zlatih maturantov, 4 med njimi so dosegli vse točke.

Zlati maturanti: Srečko Čakš, Rok Drame, Luka Rušnik, Lan Senica, Filip Gregorc, Timotej Jezernik, Valentin Ocvirk, Urh Feldin, Alen Fuks, Lara Furman, Živa Sivka, Neja Skornšek, Benjamin Jeran in Nika Šibilja Mlinarič.

Zlati maturanti z vsemi točkami: Oskar Šonc, Anže Koradej, Žan Mauer in Taja Atelšek.

Odlični s pohvalo: Marko Rotar, Dimitri Vignjević, Ambrož Rihtar, Benjamin Jelen Ramšak, Ognjen Josić, Dejan Šarlah.

Zlatnik Zlatarne Celje, ki so ga prejeli najboljši maturantje v svoji generaciji, bo tako spomin na srednješolska leta in spodbuda za nadaljnje uspehe v izobraževanju in na delovnem mestu. Ravnateljica je maturantom podelila tudi zlatnik, odličnim s pohvalo pa srebrnik Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije.

Program so pripravili dijaki Gimnazije Lava pod mentorstvom profesorice Metke Jagodič Pogačar. Prireditev sta povezovala Bor Laznik in Ana Hudina (oba L1A), za glasbeni del je poskrbel šolski bend Eruption, v katerem so tokrat nastopali: Tija Pšaker (L3B) – vokal, Gal Kok (S2A) – kitara, Alen Andrejčič (K3A) – bas kitara, Žiga Hrup (K1A) – kitara in Nejc Mlakar (M2F) – kahon.

Iskrene čestitke in vse dobro v življenju!

Nazaj